Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Henrik Lindstrand & Halvcirkel koncert (udsolgt)

Dato
Torsdag d. 27. april 2023, kl. 20:00
Sted
Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
195

Henrik Lindstrands gæster Brorsons kirke med strygekvartetten Halvcirkel i kølvandet på sit genrebrydende album Klangland. Præsenteres i samarbejde med RUST Sleeps Around.

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Start: 20.00
Døre: 19.00
Billetpris: 195 dkk / Find billetter her

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉ 

Den anerkendte komponist og pianist Henrik Lindstrand er kendt fra bandet Kashmir, hvor han agerer multiinstrumentalist og lydtroldmand, men har de seneste år udgivet en solotrilogi med et kreativt benspænd om kun at bruge klaver.

Den 10. marts udgiver Lindstrand sit fjerde album "Klangland"; en genrehybrid af et album, hvis cinematiske, billedskabende præg leder tankerne hen mod nogle af vor tids største soundtrack-skabere, men hvor forkærligheden til den svenske folklore og den melankolske undertone også høres.

I kølvandet på albummet gæster Lindstrand Brorsons Kirke som en del af RUST Sleeps Around. På pladen spiller strygere en særpræget rolle, og derfor tager Lindstrand strygekvartetten Halvcirkel med, der de seneste år har modtaget en del opmærksomhed i både ind- og udland - bl.a. for deres måde at udfordre det traditionelle billede af den klassiske strygekvartet ved fx at spille uden noder og frit improvisere, både i og uden for kompositionerne.

Om RUST Sleeps Around:
Nørrebro-spillestedet RUST er rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her præsenteres upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.