Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Vinterjazz: Mørkekoncert - Richard Andersson U·Synlig

Dato
Torsdag d. 9. februar 2023, kl. 20:00
Sted
Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
Gratis

Det bliver en intens lytteoplevelse når der er mørkekoncert i Brorsons Kirke under Vinterjazz. Her kan du opleve Richard Anderssons værk U·Synlig i et helt mørkelagt kirkerum.

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Start: 20.00
Døre: 19.30
Gratis entré

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Da kontrabassist Richard Andersson mistede synet som 14-årig, måtte han lære at forbinde sig til verden omkring sig på en ny måde. Han måtte lære at stole på andre menneskers gengivelse af verden og gøre sig afhængig. Imens farver, motiver, ansigter og minder blegnede for Richards indre blik, tonede nye landskaber frem. Ord, lyde, rytmer, melodier og harmonier tog form af erkendelser og erindringer, der hvor den billedlige hukommelse ikke længere rakte.

På Richard Anderssons nyeste album "U·Synlig" er udgangspunktet ti kunstværker, som Richard, i sagens natur, ikke kan se, men som han har fået beskrevet. Denne synstolkning har han komponeret "U·Synlig" ud fra.

Under koncerten vil uddrag af de synstolkninger, som har været Richard Anderssons rettesnor igennem projektet, blive læst op af skuespiller Laura Kamis Wrang.

Line up:

Richard Andersson: Solo Kontrabas
Laura Kamis Wrang: Speak