Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Vinterjazz: Gustaf Ljunggren & Skúli Sverrisson

Dato
Søndag d. 26. februar 2023, kl. 20:00
Sted
Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
Entré 50 kr.

To af nordeuropas mest særegne instrumentalister fortolker Gustaf Ljunggrens musik med stor opmærksomhed på rummet og omgivelserne hvor musikken bliver opført. Med koncerten i Brorsons Kirke er der en unik mulighed for at høre duoen i Danmark, som er aktuel med albummet Floreana.
Der er en gennemgående sanselighed i musikken, musikalske rum der giver mulighed for at lytte indad, hjulpet af gentagelser i melodier og mønstre. Musikken søger ikke højdepunkter, men tilstande af tilstedeværelse.

Gustaf Ljunggren om deres nye album:
“Jeg lyttede indad og det lød sådan her. Der var melodier og jeg valgte at sige “ja” til dem, at tage imod dem og løfte dem frem. Skúli Sverrisson har været med hele vejen i denne proces; han er gået ind i musikken med stor dedikation og kunstnerisk omhu, hjulpet med arrangementer, idéer til strukturer og stemninger. Ikke mindst har Skúli bidraget med sit vidunderlige, intense og generøse musikerskab med fuldt nærvær.”

"Floreana’ is one of those rare things, something unexpected that turns out to be something quite wonderful. Eleven beautiful pieces of music that engender a feeling of calm and peacefulness. The whole album just brings harmony, tranquility and serenity to you, no matter how stressed or worked up you are. You could call it modern classical or ethereally cinematic, I just think it is possibly the most graceful collection of instrumental tracks I’ve ever heard."
-Progradar

Line up:

  • Gustaf Ljunggren: Guitar, Lap Steel, Keys mm.
  • Skúli Sverrisson: Bas

Entré: 50 kr.

Billetlink:

https://billetto.dk/e/gustaf-l...