Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lindrende ord: Lad os tale om døden

Dato
Onsdag d. 31. maj 2023, kl. 16:30

Kom og fejr udgivelsen af den nye og vigtige bog ‘Lindrende Ord - Lad os tale om døden’ i Brorsons Kirke. Der vil være oplæsning, intimkoncert og snak om bogen, mens du kan nyde kolde øl leveret af TO ØL - og selvfølgelig købe bogen med hjem.

🌟 PROGRAM 16.30-19.00

• Oplæsning / Naja Marie Aidt (Har døden taget noget fra dig...)

• Salmedigt / Janne Mark (Har døden taget noget fra dig...)

• Oplæsning / Caroline Albertine Minor (Sorgens have)

• Oplæsning / Lasse Raagaard Jønsson (Ssn snnart)

• Intimkoncert / Fastpoholmen

Gratis adgang, alle er velkomne. Eventet er støttet af Nørrebro Lokaludvalg. Se mere om antologien & udgivelsesfesten på instagram @lindrendeord.

📖 KØB BOGEN

Køb antologien for 199 kr. på Forlaget Anekdota: www.anekdota.dk/forlag

🌿 OM BOGEN LINDRENDE ORD

Kan skønlitteraturen lindre din sorg?

Kendte og spirende forfattere beskriver hver især de følelser og oplevelser, som det at miste eller at skulle væk herfra, kan sætte gang i. Det er historier om tabet af en forælder, en elsket, et barn. Om selv at være den, der skal dø og den svære tid op til afskeden. Men også historier om det vibrerende liv som opstår i mellemrummene mellem det hele. Bogen er tænkt til dig, der har døden tæt på - både som pårørende, døende eller sundhedspersonale.

🖋️ FORFATTERE

Antologien ‘Lindrende Ord - Lad os tale om døden’ indeholder tekstuddrag af: Maria Gerhardt, Amalie Langballe, Tove Ditlevsen, Caroline Albertine Minor, Henrik Nordbrandt, Vilma Sandnes Johansson, Han Kang, Lasse Raagaard Jønsson, Pia Tafdrup, Tom Kristensen & Naja Marie Aidt