Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tord Gustavsen (NO) / Copenhagen Jazz Festival

Dato
Søndag d. 2. juli 2023, kl. 20:30
Pris
80 dkk

Sublimt nærvær og hymniske kompositioner fra en af nordens helt store pianister, når Brorsons Kirke og Copenhagen Jazz Festival præsenterer solokoncert med norske Tord Gustavsen.

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Start: 20.30 / Døre: 19.30

Entré: 80 dkk inkl. gebyr

Find billetter her

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉ 

“This is the chill-out as a state of grace, and it can go as deep as you like. Sublime”. Således lød ordene fra The Independent om den norske stjernepianist Tord Gustavsen, som du kan opleve i Brorsons Kirke under Copenhagen Jazz Festival.

Tord Gustavsen har med ni albums i eget navn på ECM Records etableret sig som en mester i den kontemplative musik, der både er sfærisk og dybt rodfæstet i jazzens muld på samme tid. Nordisk folkemusik og traditionel skandinavisk musik møder jazzen på en måde, der har skabt et stort publikum verden over.

Anmelderne har fremhævet det nærmest hymniske i hans spil, som dermed må siges at gøre sig godt i kirkens rum. Og det er derfor også en udsøgt fornøjelse for Brorsons Kirke at kunne byde på sjælden dansk koncert med den fantastiske musiker, som også herhjemme har begejstret anmelderne. GAFFAs Ivan Rod har således flere gange kastet topkarakter efter Gustavsens udgivelser og kaldt ham for: “et enestående kompositorisk og udøvende talent”.

Der venter en stor aften, når Brorsons Kirke og Copenhagen Jazz Festival byder på koncert med en af nordens helt store musikere, der optræder solo med flygel og elektronik.