Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Påskegudstjeneste

Dato
Søndag d. 4. april 2021, kl. 10:30
Pris
Gratis

Påskegudstjeneste

Påskedag er kirkens største festdag. Vær med, når vi fejrer at Kristus er opstanden, håbet og livet spirer frem og at døden ikke får det sidste ord. En festgudstjeneste ved præst Nicolaj Stubbe Hørlyck og salmesang til en nordisk jazztone med kirkebandet. 

Grundet det begrænsede antal pladser kan du følge vores gudstjeneste LIVE via Facebook.

Line-up bliver annonceres senere.


Link til LIVE

Du kan se gudstjenesten via vores Facebook: https://www.facebook.com/brors...


HAR DU IKKE FACEBOOK?

Nederst (HELT nederst) på forsiden af hjemmesiden findes et "vindue" til vores Facebookprofil, hvor man vil kunne følge vores aktiviteter på Facebook og så kan man i øvrigt også se ældre opslag fra Brorsons Kirke.


SÅDAN PASSER VI PÅ HINANDEN

Mundbind

Det øjeblik du går ind i kirken skal du bære mundbind. Hvis du ikke har et selv, kan du spørge personalet om hjælp. Vi har ekstra til dem, der har glemt et. Man skal bære mundbind når man går og står i kirken. 

 

2 meters afstand

Når du skal til et arrangement hos os, er det vigtigt at du husker at holde afstand. Det betyder, at der max må gå en person ad gangen gennem våbenhuset, og at du hele tiden er opmærksom på at holde to meters afstand – også til personalet. 

 

Afspritning

Det er vigtigt at ALLE spritter hænder af, både før og efter de går ind i kirken. Vi har håndsprit i huset.

 

Max antal personer

Til alle kirkelige handlinger må der max være 33 personer i kirken på samme tid. Det kan derfor være at du bliver bedt vente indtil der er plads igen.