Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

LIVSMOD – find vej i din sorg // MUSIK - KIRA SKOV // BOGRECEPTION // SAMTALE

Dato
Onsdag d. 3. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
Gratis

Onsdag den 3/11 kl. 19-21

Kom til en særlig aften i Brorsons Kirke, hvor vi kredser om temaet sorg, med musik, bogreception og samtale mellem Pia Jønsson og præst Nicolaj Stubbe Hørlyck der sammen har oprettet en sorggruppe med fokus på samtale og yoga.

Musik

Kira Skov synger og spiller egne numre akkompagneret af Silas Tinglef.

Bogreception

Pia Jønsson samtaler med Nicolaj Stubbe Hørlyck om sin nye bog ’LIVSMOD – find vej i din sorg’, en brugsbog for mennesker i sorg, pårørende og professionelle. 

Bogen er baseret på forfatterens egen historie om at miste sin yngste søn. Bogen giver mange perspektiver på sorgen og kommer med konkrete forslag, der kan hjælpe til at finde mening i et forandret liv – i respekt for, at ikke to menneskers sorg er ens.

Samtale 

Præst Nicolaj Stubbe Hørlyck og sorgvejleder og yogainstruktør Pia Jønsson deler erfaringer om kirkens sorggruppeforløb, der kombinerer samtale og blid afspændende yoga. De to er de eneste herhjemme, der arbejder struktureret med sorg på denne måde.

Du får mulighed for at stille spørgsmål, snakke med oplægsholdere og de andre gæster og drikke et glas bobler/sodavand. Du kan også købe bogen.

Arrangementet er gratis.

Se mindre