KonfiTid

I 7. eller 8. klasse er der tradition for, at unge bliver konfirmeret i Folkekirken. Det betyder at man bekræfter (konfirmerer) sin dåb.

I Brorsons Kirke tilbyder vi et gratis konfirmandforberedelses-forløb fra september til første lørdag i maj, hvor konfirmationen foregår.

Vi kalder det Konfi-tid .


Lær mere om din kirke, din tro og dig selv


Til Konfirmandtid kan du, sammen med en gruppe af andre unge, gå på opdagelse i kirkens liv og traditioner og finde ud af, hvad kristendommen og kirken kan betyde i dit eget liv. Konfirmandtid foregår udvalgte torsdage eftermiddage og aften, hvor vi gennemgår forskellige temaer, spiser sammen, synger, ser film m.m.  Det kan f.eks. handle om tro, tvivl, kærlighed, bibelen, dåb, død, gudstjeneste og meget andet. Du møder også mennesker, der arbejder eller er frivillige i kirken og vi tager ud og besøger kirkens sociale arbejde eller andre steder, hvor kirken er til stede. Der er også en weekend, hvor vi bor i kirken samt tilbud om en række andre arrangementer.

I løbet af din Konfirmandtid kommer du til at deltage i en række forskellige gudstjenester og aktiviteter i kirken.


Du er altid velkommen her


Du behøver ikke at være døbt for at deltage i Konfirmandtid. Hvis du ikke er døbt og ønsker at blive konfirmeret, skal du døbes inden konfirmationen. Det kan foregå ved en gudstjeneste eller en eftermiddag sammen med din nærmeste familie og venner. Tilhører du en anden religion og har lyst til at deltage for at blive klogere på kristendommen, er dette selvfølgelig også muligt. Konfirmation er altid et personligt og frivilligt valg.


Interesseret eller nysgerrig?


Er du interesseret så kontakt præsten eller kig forbi, så vi kan aftale nærmere.