Bliv Frivillig i Brorsons

Brorsons Kirke udvikles og ledes af vores frivillige, som arbejder på mange niveauer. Du kan blive en del af vores FrivilligCrew, og bidrage med det, du synes du er bedst til, eller har lyst til at lære mere om. Vi søger altid nye frivillige, der har lyst til at være med i fællesskabet, og som ønsker at definere, hvordan fremtidens kirke skal se ud. 

Som en del af FrivilligCrew kan du både give en hånd med, når der skal laves mad til diverse arrangementer, lære og lege med teknikken til vores koncerter, mens du også kan være med i et af vores forskellige udvalg, hvor du er med til at udtænke koncepterne bag nye aktiviteter og gudstjenester, og viderudvikle på vores faste koncepter.  Der er også mulighed for at arbejde med dialog på tværs af religion, ligesom du er velkommen til at blive en del af det Grønne Fællesskab og give en hånd med i LykkeHaven. 

Du behøver ikke have en bestemt tro, eller være ekspert i teknik- eller udvalgsarbejde for at være frivillig i Brorsons Kirke! Vi byder alle velkommen til at være med i fællesskabet.

FØLG OS PÅ FACEBOOK