FDF K2 Nørrebro

 

I FDF K2 Nørrebro giver vi børn og unge et ståsted at møde verden fra. Vores fokus er på leg, friluftsliv, gode relationer og FDF-oplevelser for livet. I FDF finder vi på noget nyt hver gang: Vi tager på løb (også i mørket), leger hemmelige agenter, snitter snobrødspinde, laver mad over bål, synger sange m.m.

Vi mødes hver onsdag kl.18-19.30 i Brorsons Kirke og er inddelt i følgende klasser:

    • Puslinge/tumlinge (0 - 2 klasse)
    • Pilte (3 - 4 klasse)
    • Væbnere/seniorvæbnere (5 - 8 klasse)
    • Seniorer (9 klasse – 18 år)

Kunne det være noget for dit barn? Så send os en mail på k2norrebro@gmail.com eller duk op i kirkens krypt en onsdag aften.

Følg os på Facebook og se mere omkring hvad vi laver HER.

Læs mere om FDF her: www.fdf.dk
 

Vil du give børn og unge store oplevelser?

Det er populært at gå til FDF på Nørrebro. Vi har mange medlemmer og får løbende flere. Derfor står vi og mangler ledere, som har lyst til at blive en del af et fælleskab af voksne, som hver uge giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. Som børneleder i FDF K2 Nørrebro får du mulighed for mange gode oplevelser med børn og unge og opleve at gøre en forskel for en gruppe børn hver uge. Derudover får du noget godt på CV’et og mulighed for at sætte dit helt eget præg på børnemøderne.

Er du nysgerrig og ønsker du at høre mere? Kontakt kredsleder Henriette Bach-Andersen: henriette.bachandersen@gmail.com.