Gudstjenester

Foto: Asbjørn Laurberg

Velkommen i Brorsons Kirke– nærværende og nutidig kirke på Nørrebro 

Brorsons Kirke er en del af Den Danske Folkekirke og sognekirke på indre Nørrebro (Blågårdens Sogn). Vi er samtidig et eksperimentarium for udvikling af gudstjenester, musik og arrangementer, der formidler kristendommen i nærværende og nutidig stil og sprog. 

Som en del af Den Danske Folkekirke midt på et mangfoldigt Nørrebro ønsker vi at give kristendommen et relevant og nutidigt udtryk. Vi tror, at kirkens budskab og værdier som ligeværdighed, tilgivelse og næstekærlighed er vigtige for mennesker i vores tid.

Derfor bruger vi ord, musik og billeder som skaber grobund for refleksion og nærvær og formidler budskabet, så det taler ind i vores liv.

Vi møder mennesker i øjenhøjde til gudstjenester, kirkelige handlinger som dåb, konfirmation, bryllup og begravelser, samt til koncerter og arrangementer, med en indstilling om at alle er unikke og har værdi og at kirkens budskab, rum og tradition kan skabe mening i vores liv.

Vi møder mennesker med anden tro i respektfuld dialog i tillid til at vi kan lære meget af hinanden, men at vores relation og venskab er det vigtigste.

 

Du kan bidrage til vores arbejde ved at blive frivillig i kirken, eller du kan bare komme i kirken og være med til det, vi laver.

 

Gå i kirke på en ny måde

I Brorsons Kirke kan du gå i kirke på mange måder og alle kan deltage uanset tro og ståsted.. Vi har bl.a. Babysalmesang, Den Blå Time – gudstjeneste med godnathistorie, Bøn&Brunch (1. og 3. Søndag i måneden kl. 10:30), JazzMesse, KirkeYoga, Ambient Solhverv, Brorsons After Dark og ChurChill.

Brorsons Kirke huser desuden FDF K2 Nørrebro (since 1906), SonSound (indiepopkor) og Gospel Unlimited (gospelkor).

   KALENDER HØJMESSE

   KALENDER CHURCHILL